Domácí zmrzlina z čerstvých broskví

Vyzkoušejte snadný recept na broskvovou zmrzlinu se smetanou.


4.58x
35 min

Postup přípravy

Vyzrálé broskve omyjeme, vypeckujeme a vložíme do větší mísy. Přidáme cukr a citronovou šťávu a vše rozmixujeme tyčovým mixerem do hladkého pyré. Ze smetany ke šlehání ušleháme tuhou šlehačku. Do broskvového pyré vmícháme zakysanou smetanu a šlehačku a vše vložíme do plastové nebo kovové nádoby a uložíme do mrazáku.

Během mražení směs několikrát promícháme a necháme ztuhnout. Asi 20 - 30 minut před podáváním zmrzlinu vyjmeme z mrazáku a necháme povolit.

Domácí zmrzlinu z čerstvých broskví rozdělíme na porce, ozdobíme mátou a podáváme pode chuti.
user-icon

autor Jarka-P


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Domácí zmrzlina z čerstvých broskví

Zpět na recept