Pepřová omáčka

Pikantní omáčka ze smetany a italského sýra, do které přidáváme zelený pepř. Jednoduchý recept na skvělý dip.


3.0613x
20 min

Postup přípravy

Gorgonzolu rozkrájíme na menší kousky. Smetanu s vývarem necháme přejít varem a přidáme sýr, necháme jej na mírném ohni rozpustit. Takto připravenou omáčku ochutíme solí, zeleným pepřem, citronovou šťávou a vmícháme nasekanou petrželku. Pepř můžeme použít čerstvě namletý, ale klidně i naložený. Pepřovou omáčku podáváme k různě upravenému masu, ale i zelenině. Lze ji použít i jako dip k namáčení. Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pepřová omáčka

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena