Kuře po švýcarsku

Zakysaná smetana s hořčicí a dalšími ingrediencemi dodá tomuto pokrmu neodolatelnou chuť. Recept na výborný oběd nebo večeři z kuřecího masa.


4.47x
60 min
1×

Ingredience

3 lžíceolej
1 lžičkasůl
4 plátkyšunka
4 plátkysýr
1 lžičkamletý černý pepř
4 kskuřecí řízek

směs

3 ksvejce
1 lžícehořčice plnotučná
300 gzakysaná smetana

Postup přípravy

Připravíme si pánev s trochou oleje a vejce rozkvedlané se solí a pepřem. Nasolené kuřecí stehenní řízky ponoříme do vejce a opékáme na oleji. Stehenní kuřecí řízky jsou šťavnatější než prsa, ale dají se použít i prsa. Kuřecími plátky vyložíme pekáček, na plátky poklademe plátek šunky, plátek sýra a zalijeme směsí z kelímku zakysané smetany, zbylých vajec, plnotučné hořčice a soli. Můžeme použít trochu vegety. Vše zapékáme dozlatova v troubě předehřáté na 180 °C. Kuře po švýcarsku podáváme s bramborovou kaší a jinou vhodnou přílohou.
user-icon

autor podbělka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Kuře po švýcarsku

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena