Kuře po švýcarsku

Zakysaná smetana s hořčicí a dalšími ingrediencemi dodá tomuto pokrmu neodolatelnou chuť. Recept na výborný oběd nebo večeři z kuřecího masa.


4.47x
60 min
1×

Postup přípravy

Připravíme si pánev s trochou oleje a vejce rozkvedlané se solí a pepřem. Nasolené kuřecí stehenní řízky ponoříme do vejce a opékáme na oleji. Stehenní kuřecí řízky jsou šťavnatější než prsa, ale dají se použít i prsa.

Kuřecími plátky vyložíme pekáček, na plátky poklademe plátek šunky, plátek sýra a zalijeme směsí z kelímku zakysané smetany, zbylých vajec, plnotučné hořčice a soli. Můžeme použít trochu vegety.

Vše zapékáme dozlatova v troubě předehřáté na 180 °C.

Kuře po švýcarsku podáváme s bramborovou kaší a jinou vhodnou přílohou.
user-icon

autor podbělka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Kuře po švýcarsku

Zpět na recept