Pepřová omáčka 2

Lahodná omáčka ze zeleného pepře, který je naložený v soli. Zjemněná smetanou je výborným doplňkem k masům.


3.0697x
25 min

Postup přípravy

Vývar uvedeme do varu a částečně odpaříme. Potom přidáme zakysanou smetanu, propláchnutý zelený pepř( naložený v soli ) a za stálého míchání zvolna povaříme, až omáčka zhoustne do krémova. Nesmí se příliš dlouho vařit, aby se nesrazila. Omáčku jemně osolíme, opepříme a odstavíme. Podáváme ji k pečeným masům, rybám a steakům.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pepřová omáčka 2

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.