Pepřová omáčka 2

Lahodná omáčka ze zeleného pepře, který je naložený v soli. Zjemněná smetanou je výborným doplňkem k masům.


3.0697x
25 min

Postup přípravy

Vývar uvedeme do varu a částečně odpaříme. Potom přidáme zakysanou smetanu, propláchnutý zelený pepř( naložený v soli ) a za stálého míchání zvolna povaříme, až omáčka zhoustne do krémova. Nesmí se příliš dlouho vařit, aby se nesrazila. Omáčku jemně osolíme, opepříme a odstavíme. Podáváme ji k pečeným masům, rybám a steakům.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pepřová omáčka 2

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena