Vaření.czReceptyPepřený biftek Chateaubriand

Pepřený biftek Chateaubriand

Pikantní biftek, který bude jistě chutnat každému, kdo má rád pálivé.


2.619x
35 min

Postup přípravy

Maso dobře naklepeme a po obou stranách do něj dobře vmačkáme pepř. V pánvi rozpálíme olej a bifteky na něm opečeme z obou stran. Maso vyjmeme, do pánve dáme oloupanou a nakrájenou cibuli a máslo. Na zpěněnou cibuli vrátíme zpět maso, polijeme koňakem a zapálíme. Maso prohřejeme. Až se maso prohřeje, podáváme. Jako přílohu k pepřenému bifteku Chateaubriand volíme hranolky a zeleninový salát.
user-icon

autor Fendryska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pepřený biftek Chateaubriand

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena