Pečený králík na medu

Tento recept na králíka musíte vyzkoušet! Má křupavou kůrku a je podušený s mrkví a cuketou.


2.9697x
60 min
1×

Postup přípravy

V kastrolu rozpustíme máslo s medem a osmahneme na něm porce králíka. Podlijeme vínem a dusíme pod poklicí asi hodinu. Maso občas podlijeme vínem. Mrkev nakrájíme na špalíčky a povaříme v páře, cuketu nakrájíme na menší kousky a spolu s mrkví ji osmahneme na olivovém oleji, zakapeme octem, osolíme a dusíme asi 10 minut. Měkké maso upravíme na talíře, přidáme zeleninu se šťávou a podáváme.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečený králík na medu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká
K příležitosti
Valentýnské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena