Vyzkoušejte časově nenáročný recept na hlavní chod ze zapečené kořeněné vepřové panenky s cibulovo-fazolovou přílohou. Pokrm je vhodný pro zimní období.
3-4 stroužky | česnek |
3 ks | cibule |
50 ml | zeleninový vývar |
50 ml | bílé suché víno |
600 g | vepřová panenka |
0.5 hrstě | nať jarní cibulky |
1 konzerva | bílé fazole v rajčatové omáčce |
směs | |
---|---|
0.5 lžičky | sůl |
1 špetka | chilli koření |
0.5 lžičky | mletý kmín |
0.5 lžičky | sušený tymián |
0.3 lžičky | mletý černý pepř |
podle potřeby | |
olivový olej |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena