Vaření.czReceptyVepřové medailonky s těstovinami a rajčaty

Vepřové medailonky s těstovinami a rajčaty

Jemné medailonky z vepřové panenky se šťavnatou a pikantní směsí těstovin a dušených rajčat.


5.01x
45 min
1×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
2 lžičkysůl
5 ksrajčata
2 špetkypepř
500 gvepřová panenka

příloha

1 stroužekčesnek
1 lžičkasůl
1 kscibule
200 mlvoda
1 balíčektěstoviny
0.5 lžičkypepř

Postup přípravy

Očištěnou vepřovou panenku nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem nebo grilovacím kořením. Na pánvi opečeme medailonky zprudka z obou stran, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka. Mezitím si uvaříme těstoviny. Na další pánvi na trošce oleje podusíme nakrájenou cibulku, přidáme kousky rajčat, podlijeme, přidáme sůl, pepř a česnek. Dusíme do změknutí rajčat, do směsi pak přidáme uvařené těstoviny a dobře promícháme. Kdo má rád spojení těstovin a pečených brambor, může být i v této kombinaci. Směs těstovin s rajčaty podáváme jako přílohu k vepřovým medailonkům.
user-icon

autor Veronika

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Vepřové medailonky s těstovinami a rajčaty

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena