Vepřové medailonky s těstovinami a rajčaty

Jemné medailonky z vepřové panenky se šťavnatou a pikantní směsí těstovin a dušených rajčat.


5.01x
45 min
1×

Postup přípravy

Očištěnou vepřovou panenku nakrájíme na plátky, které lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme česnekem nebo grilovacím kořením. Na pánvi opečeme medailonky zprudka z obou stran, podlijeme troškou vody a dusíme doměkka.

Mezitím si uvaříme těstoviny. Na další pánvi na trošce oleje podusíme nakrájenou cibulku, přidáme kousky rajčat, podlijeme, přidáme sůl, pepř a česnek. Dusíme do změknutí rajčat, do směsi pak přidáme uvařené těstoviny a dobře promícháme. Kdo má rád spojení těstovin a pečených brambor, může být i v této kombinaci.

Směs těstovin s rajčaty podáváme jako přílohu k vepřovým medailonkům.
user-icon

autor Veronika


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Vepřové medailonky s těstovinami a rajčaty

Zpět na recept