Vyzkoušejte recept na přípravu tresky pečené v alobalu se směsí rajčat, křenu, okurek a cibule. Pokrm výborně chutná s bramborovou kaší.
1 ks | cibule |
5 ks | rajče |
1 ks | citron |
800 g | filé z tresky |
200 g | křen |
4-5 ks | znojemské okurky |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
3-4 lžíce | máslo |
čerstvá petrželka | |
mletá sladká paprika |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena