Vyzkoušejte recept na přípravu tresky pečené v alobalu se směsí rajčat, křenu, okurek a cibule. Pokrm výborně chutná s bramborovou kaší.
1 ks | cibule |
5 ks | rajče |
1 ks | citron |
800 g | filé z tresky |
200 g | čerstvý křen |
4-5 ks | Znojmia okurky |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
podle potřeby | |
3-4 lžíce | máslo |
čerstvá petrželka | |
mletá sladká paprika |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůPokud chcete používat náš obsah, kontaktujte Economia, a. s..