Pažitkové máslo

Připravte si doma chutné máslo s chutí pažitky.


2.960x
10 min

Postup přípravy

Máslo necháme maličko povolit. Pažitku opláchneme, okapeme a jemně nasekáme. Změklé máslo vyšleháme s usekanou pažitkou, jemně osolíme a podle chuti lehce zakapeme citronovou šťávou. Pažitkové máslo přendáme do uzavíratelné misky a dáme vychladit. Můžeme použít na čerstvé pečivo, ale i na pečená masa.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pažitkové máslo

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena