Pastýřská roštěná

Hovězí roštěná s klobáskou a sýrem. Recept nejen na nedělní oběd.


3.58x
120 min
1×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na řízky, jemně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, zaprášíme hladkou moukou a z obou stran osmahneme v rozpáleném sádle. Potom maso vyjmeme.

Do výpeku přidáme najemno nakrájenou cibuli a oloupanou klobásu nakrájenou na kolečka, opražíme. Vrátíme maso, podlijeme masovým vývarem a dusíme doměkka. Až je maso měkké, přendáme do zapékací misky, posypeme strouhaným sýrem, pokapeme pikantním kečupem, podlijeme šťávou z masa a zapečeme v předehřáté troubě.

Pastýřské oštěnky nakonec posypeme zelenou petrželkou. Brambory nebo hranolky se hodí k pastýřské roštěné jako příloha.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pastýřská roštěná

Zpět na recept