V misce rozmícháme vejce se solí a pepřem.
Rozmíchaná vejce po částech lijeme na rozpálenou pánev s olejem a připravíme vaječné placky.
Po usmažení placky dáme na ubrousek pro odstranění přebytečného tuku.
Příprava leča (lze použít i konzervované, ale tohle je určitě lepší). Na pánvi zlehka usmažíme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kousky nakrájenou papriku a necháme dusit pod pokličkou asi 8 až10 minut.
Podlijeme vodou, přidáme nakrájená rajčata, osolíme, opepříme a dochutíme sojovou omáčkou. Necháme podusit ještě 4 až 6 minut a odstavíme.
Na vychladlé placky položíme po jednom párku (párky vždy nařezané, aby nepraskly, budou se zapékat) a zalijeme připraveným lečem.
Placky stočíme, položíme na vymazaný plech, zasypeme nastrouhaným eidamem a dáme do trouby zapéct na 8 až10 minut při 180°C.
Párky v lečo-placce podáváme samotné nebo s chlebem.