Paprikové čatní

Recept na čatní vhodné k masu.


4.88x
45 min

Postup přípravy

Papriky očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Papriky, cibuli a ostatní suroviny dáme do hrnce. Přidáme ostatní suroviny a dáme vařit. Paprikové čatní vaříme na mírném plameni až doměkka. Hotové čatní necháme vychladnout. Paprikové čatní plníme do sklenic, uzavřeme a skladujeme v chladu. Paprikové čatní podáváme s masem.
user-icon

autor jessynka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Paprikové čatní

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena