Recept na hovězí maso v tomatovo-paprikové omáčce chutí velmi podobný indické kuchyni.
6 stroužků | česnek |
150 ml | olej |
1 lžička | sůl |
5 ks | rajčata |
0.5 hrnku | voda |
200 g | rajčatový protlak |
2 ks | chilli paprička |
2 ks | bobkový list |
1 lžička | mletý pepř |
1 lžička | kari koření |
2 ks | červená paprika |
750 g | hovězí maso |
2 kostky | hovězí bujon |
1 ks | červená cibule |
1 lžička | mletá sladká paprika |
1 lžička | drcený rozmarýn |
autor Lukáš
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.