Ovocný salát s madeirským vínem

Ovocné osvěžení pro dospělé.


3.0197x
30 min

Postup přípravy

Jablka nakrájíme na tenké plátky a ponoříme je do vody okyselené citrónovou šťávou, aby nezhnědla.

Na cukr vymačkáme šťávu z citrónu a jednoho pomeranče, přidáme víno a mícháme tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. Zbytek pomerančů oloupeme a rozebereme na měsíčky.

Okapaná jablka dáme do misky, polijeme je sirupem, promícháme a necháme chvíli stát.

Před servírováním dáváme do poharů střídavě jablka s plátky pomeranče a přelijeme zálivkou.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ovocný salát s madeirským vínem

Zpět na recept
Druh jídla
Saláty
Národní kuchyně
Rakouská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena