Ovocný salát s madeirským vínem

Ovocné osvěžení pro dospělé.


3.0197x
30 min

Postup přípravy

Jablka nakrájíme na tenké plátky a ponoříme je do vody okyselené citrónovou šťávou, aby nezhnědla.

Na cukr vymačkáme šťávu z citrónu a jednoho pomeranče, přidáme víno a mícháme tak dlouho, dokud se cukr nerozpustí. Zbytek pomerančů oloupeme a rozebereme na měsíčky.

Okapaná jablka dáme do misky, polijeme je sirupem, promícháme a necháme chvíli stát.

Před servírováním dáváme do poharů střídavě jablka s plátky pomeranče a přelijeme zálivkou.
user-icon

autor admin_hela


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ovocný salát s madeirským vínem

Zpět na recept