Ovesné hrudky

Zdravé mlsání je v dnešní době důležité. Proto je tu pro vás recept, který je jednoduchý, rychlý a ještě navíc zdravý. Dobrota z ovesných vloček a ovoce.


3.1119x
60 min

Postup přípravy

Sušené ovoce nakrájíme na kostičky. Pokud nemáme jistotu, že je nesířené, nejprve jej omyjeme pod horkou vodou a osušíme. Banán oloupeme a rozmačkáme vidličkou. Máslo necháme změknout. Do mísy rozklepeneme vejce. Mícháme ovoce, kokos, vločky, heru, skořici a prášek do pečiva. Těsto důkladně promícháme. Plech vyložíme pečícím papírem. Troubu předehřejeme na 180 °C. Na vyložený plech klademe hrudky, které z těsta tvoříme pomocí lžičky. Plech vložíme do trouby. Vločky pečeme ve vyhřáté troubě asi 15 minut. Záleží na troubě. Ovesné hrudky necháme trochu vychladit a můžeme mlsat.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ovesné hrudky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena