Ostrý vepřový guláš

Vepřový guláš s feferonkami podáváme s knedlíkem nebo těstovinami. Vhodným nápojem je jedině pivo.


4.7181x
45 min
19×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
400 gcibule
600 gvepřová plec
1 lžícerajský protlak
mletý černý pepř
2 lžičkymletá lahůdková paprika
3 ksčerstvá feferonka

podle potřeby

olej

podle chuti

sůl
cayenský pepř

Postup přípravy

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Chilli papričky zbavíme jadérek, omyjeme a jemně usekáme. Na oleji zpěníme cibulku, papričky a česnek. Přidáme nakrájené maso a restujeme, dokud šťáva nevysmahne. Potom maso okořeníme cayenským pepřem, černým mletým pepřem, lahůdkovou paprikou a osolíme. Několikrát na ohni promícháme, přidáme rajský protlak a základ na guláš podlijeme vývarem. Dusíme na mírném ohni doměkka. Ostrý vepřový guláš podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ostrý vepřový guláš

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena