Ostrý vepřový guláš

Vepřový guláš s feferonkami podáváme s knedlíkem nebo těstovinami. Vhodným nápojem je jedině pivo.


4.7181x
45 min
19×

Postup přípravy

Maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na jemno. Chilli papričky zbavíme jadérek, omyjeme a jemně usekáme.

Na oleji zpěníme cibulku, papričky a česnek. Přidáme nakrájené maso a restujeme, dokud šťáva nevysmahne. Potom maso okořeníme cayenským pepřem, černým mletým pepřem, lahůdkovou paprikou a osolíme. Několikrát na ohni promícháme, přidáme rajský protlak a základ na guláš podlijeme vývarem. Dusíme na mírném ohni doměkka.

Ostrý vepřový guláš podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ostrý vepřový guláš

Zpět na recept