Ostrý rybí krém

Zbyly vám kousky pečené nebo grilované ryby? Nezáleží na tom, jestli jde o kapra, lososa či pangase. Zkuste si z nich připravit pikantní a chutný pomazánkový krém.


4.420x
30 min

Ingredience

150 mlmajonéza
3 lžícezakysaná smetana
3 lžícesladký kečup
200 gpečené rybí maso
1 ksvelká chilli paprika

podle chuti

sůl
citronová šťáva
mletý černý pepř
mletá pálivá paprika

na ozdobu

nať jarní cibulky

Postup přípravy

Pečenou nebo grilovanou rybu podle potřeby zbavíme kůže i kostí a nakrájíme na kousky. Chilli papriku omyjeme, očistíme od jadérek a jemně usekáme. Cibulovou nať nakrájíme na jemná kolečka. Kousky pečené ryby, kečup, zakysanou smetanu a chilli papriku rozmixujeme do hladka. Směs podle chuti osolíme, ochutíme citronovou šťávou a kořením. Nakonec vmícháme majonézu. Ostrý rybí krém rozdělíme do mističek, ozdobíme usekanou cibulovou natí a podáváme s opečeným toastem a čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ostrý rybí krém

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena