Česká varianta známe polské speciality. Recept není vůbec těžký.
2 lžičky | paprika |
1 lžička | majoránka |
1 ks | cibule |
3 lžíce | sádlo |
2 ks | bobkový list |
100 ml | červené víno suché |
0.5 kg | hlávkové zelí |
0.5 ks | vepřový bůček |
0.5 kg | kysané zelí |
1 ks | ostravská klobása |
100 g | křížaly |
3 ks | feferonky v oleji |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř |
autor viluš
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena