Opilé jehněčí kotlety

Jemné jehněčí maso podáváme s dušeným kysaným zelím a papájou, nejlepší kombinací k jehněčímu jsou brambory.


3.0885x
35 min

Postup přípravy

Kotlety rozložíme v míse, zalijeme směsí sójové omáčky, oleje a limetkové kůry, zakryjeme a necháme marinovat v chladu minimálně 30 minut. Papáju nakrájíme na nudličky a zakapeme ji cherry. Cibulky nakrájíme nadrobno a zelí pokrájíme na menší kousky. V kastrolu si na oleji šalotky osmahneme, přidáme papáju a kyselé zelí i se šťávou. Všechno zalijeme vínem, ochutíme bobkovým listem a pepřem a dusíme pod poklicí asi 25 minut. Na oleji opečeme z obou stran kotlety, které podáváme se zelím a novými brambory.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Opilé jehněčí kotlety

Zpět na recept