Opékané baklažány s česnekem a sýrem

Vegetariánské jídlo z baklažánů a sýru, s vůní česneku.


3.248x
25 min

Postup přípravy

Baklažány omyjeme a neoloupané nakrájíme na kostičky. Kostičky baklažánu nasolíme a v míse necháme chvíli odstát. Česnek oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Sýr nastrouháme.

Baklažány osušíme utěrkou, vložíme do širokého hrnce s rozehřátým olejem a za stálého míchání je opékáme do změknutí.

Opékané baklažány přeložíme na talíře, hustě zasypeme strouhaným sýrem, usekanou petrželkou a ihned podáváme s opečenými tmavými toasty.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Opékané baklažány s česnekem a sýrem

Zpět na recept