Odlehčená vajíčková pomazánka

Pomazánka z vajec natvrdo, která není zbytečně kalorická.


0.00x
20 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme. Poté nastrouháme na hrubém struhadle, přidáme tvaroh, bílý jogurt, sůl a pepř. Kdo má rád, přidá i jiné koření. Přimícháme čerstvou nasekanou pažitku a máme hotovo. 


Odlehčenou vajíčkovou pomazánku podáváme na libovolném pečivu. 


To nejlepší z velikonoční kuchyně


První jarní sluníčko nám už za pár dní přinese jedny z nejdůležitějších svátků - Velikonoce. Velikonoční kuchyně je velmi pestrá a bohatá, každé jídlo na stole má svůj význam. Na velikonoční tabuli by rozhodně neměl chybět nadýchaný mazanec, kynuté jidáše, beránek, ale i dozlatova propečené jehněčí. Přinášíme vám spoustu do detailu doladěných tipů a velikonočních receptů.


To


Jak použít zbylá vejce? Zkuste vajíčkovou pomazánku podle našeho receptu


Vejce k velikonočním svátkům neodmyslitelně patří. Dnes si připravíme výbornou pomazánku z přebytků vajec, kterou podáváme na čerstvém pečivu.


Jak

user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Odlehčená vajíčková pomazánka

Zpět na recept