Obilná směs

Obilnou směs můžeme podávat jako přílohu k zeleninovým, masitým a rybím jídlům.


3.1138x
30 min

Postup přípravy

Jarní cibulky očistíme a omyjeme. Bílé části nakrájíme na kostičky, zelené na tenká kolečka.

Zahřejeme olej v pánvi s pokličkou a bílé části cibulky na něm za stálého míchání osmahneme.

Přidáme jáhly, vše zalijeme vývarem, přiklopíme a necháme při mírné teplotě nabobtnat asi 10 minut. Vmícháme zbytek cibulky, okořeníme, osolíme a ještě asi 5 minut dusíme.

Obilnou směs servírujeme teplou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Obilná směs

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.