Obilná směs

Obilnou směs můžeme podávat jako přílohu k zeleninovým, masitým a rybím jídlům.


3.1138x
30 min

Postup přípravy

Jarní cibulky očistíme a omyjeme. Bílé části nakrájíme na kostičky, zelené na tenká kolečka. Zahřejeme olej v pánvi s pokličkou a bílé části cibulky na něm za stálého míchání osmahneme. Přidáme jáhly, vše zalijeme vývarem, přiklopíme a necháme při mírné teplotě nabobtnat asi 10 minut. Vmícháme zbytek cibulky, okořeníme, osolíme a ještě asi 5 minut dusíme. Obilnou směs servírujeme teplou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Obilná směs

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena