Jáhlový salát s rajčátky a rukolou

Zdravých salátů není nikdy dost. Tentokrát k jeho přípravě budeme potřebovat kromě zeleniny také jáhly.


3.73x
30 min

Postup přípravy

Jáhly spaříme vroucí vodou. V hrnci přivedeme větší množství vody k varu, osolíme a vsypeme jáhly, které vaříme asi 10 minut. Poté scedíme.

Mezitím si připravíme zeleninu. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme nadrobno. Rajčátka omyjeme a rozkrájíme na čtvrtky. Rukolu opláchneme a necháme okapat.

Vychladlé jáhly vsypeme do misky, přidáme rajčata, cibuli i rukolu. Zakápneme olivovým olejem, octem, osolíme, opepříme a pořádně vše zamícháme.

Jáhlový salát s rajčátky a rukolou podáváme jako hlavní chod, ke kterému můžeme přikusovat opečené toasty apod.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Jáhlový salát s rajčátky a rukolou

Zpět na recept