Obalovaná niva

Výborná a rychlá dobrůtka třeba k bramborám. Navíc není slaná.


4.326x
15 min

Postup přípravy

Nivu nakrájíme na centimetrové plátky nebo raději silnější, niva se nesmí drolit. Kousky nivy obalíme v hladké mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance. Ještě jednou opakujeme, mouku vynecháme. Dvojitě obalenou nivu osmažíme dozlatova. Výborně chutná k bramborám a majonéze. Konzumace není vhodná navečer, smažená niva je dost těžká.
user-icon

autor Elalitka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Obalovaná niva

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena