Kousek celeru, petržele a několik mrkví dobře očistíme a nakrájíme na kousky, mrkev na kolečka. Přidáme pár na kostky nakrájených brambor. Vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme lžíci olivového oleje a přivedeme k varu. Těsně před úplným změknutím zeleniny přidáme hrst nebo dvě vlasových nudlí do polévky, dosolíme podle chuti, přidáme hrst čerstvé pažitky a jedno rozkvedlané vejce. Necháme ještě vše dobře provařit do změknutí nudlí, poté odstavíme. Podáváme ihned.
Zavářky do polévek: Zkuste domácí nudle, játrové knedlíčky i nočky se sýrem
Zavářky a vložky polévku nejen zahustí, ale také zvýší její výživnost a sytivost. Pojďme se společně naučit základní strouhání, domácí nudle, knedlíčky, noky i nudle z palačinkového těsta.

Vychutnejte si Vietnam: Úžasná polévka Pho bo krok za krokem
Vietnamská polévka Pho bo je poněkud pracnější. Proto si na její přípravu vynahradíme více času a doporučujeme jí uvařit raději dvojnásobné množství. Díky široké škále použitých ingrediencí je sytá a vydá tak za hlavní chod.

Autor:Veronika

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena