Nízkotučné tiramisu

Recept na oblíbený dezert v dietnější variantě. Zkuste sýr nahradit tvarohem a vyjde vás to ještě mnohem levněji!


2.9788x
45 min

Postup přípravy

Máslový krém v prášku ušleháme podle návodu a promícháme s ricottou, nebo nízkotučným tvarohem, oslazenou umělým sladidlem a trochou kávy ochucené rumem.

Do zbylé ochucené kávy namáčíme piškoty a skládáme je do vhodné nádoby nebo skleniček. Na ně rozdělíme část krému a dále tvoříme střídavě vrstvu namočených piškotů a krému až do spotřebování. Poslední krémovou vrstvu uhladíme a posypeme kakaem.

Nízkotučné tiramisu dáme do lednice ztuhnout a vychladit.

Nízkotučné tiramisu podáváme vychlazené jako lahodný dezert.

Foto: Shutterstock.com
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Nízkotučné tiramisu

Zpět na recept