Nízkokalorický boršč

Máte rádi ruskou kuchyni? Bojíte se kalorií? Boršč si můžete uvařit jednoduše i vy sami.


3.1124x
30 min

Postup přípravy

Cibuli, řepu, mrkev, petržel očistíme a pokrájíme. Zelí a rajče také očistíme a nakrájíme na kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme. V hrnci rozehřejeme olej a zeleninu podusíme. Zalijeme vodou, povaříme, později přidáme zelí a rajče nebo protlak. Dochutíme česnekem a zakysanou smetanou. Ihned podáváme.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nízkokalorický boršč

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z ruské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena