Mnoho podob oblíbeného dezertu: Jak připravit pravé italské tiramisu a jak ho obměnit?
Hledáme dezert bez pečení, který zvládneme odpoledne a večer už krájíme? Tiramisu máme rádi pro jednoduchý postup, pár poctivých surovin a chuť, která drží pohromadě kávu, kakao i jemný krém. Přidáme náš přehled, jak ho poskládáme krok za krokem, co do něj patří, čím si pomůžeme, když něco chybí, a jaké obměny doma frčí.
Dezerty ze zakysané smetany: Nejlepší recepty na pečené koláče i chlazené zákusky
Zakysaná smetana má v domácí přípravě dezertů své čestné místo. Dezertům dodává vláčnost, jemnou nakyslost a krémovost. Jak ji správně použít, čemu se vyvarovat a které dezerty se zakysanou smetanou stojí za vyzkoušení?
Autor:null




Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena