Nadívané pečené jehně

Recept na nádivku a rady jak připravit jehně na rožnění tak, aby bylo skvělé.


3.0816x
30 min

Postup přípravy

Plíce uvaříme ve slané vodě a nakrájíme na kostičky. Veku namočíme v polévce nebo mléce, smícháme dohromady s plícemi, přidáme majoránku a petrželku, pepř a sůl, rozšlehaná vejce a nakrájená játra lehce promícháme. (Místo veky můžeme přidat napůl uvařené jáhly.)

Nádivkou naplníme břišní dutinu jehněte a zašijeme ji. Jehně potřeme olejem s utlučeným rozmarýnem, osolíme a pečeme na rožni nebo v peci.

Foto: Profimedia.cz

user-icon

autor Vilienka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Nadívané pečené jehně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena