Recept na vynikající mrkvový dort s pomerančovou kůrou a veganskym krémem.
těsto | |
---|---|
100 g | olej |
1 špetka | sůl |
1 lžička | mletá skořice |
350 g | polohrubá mouka |
1 lžíce | kypřící prášek |
1 lžíce | pomerančová kůra |
2 ks | větší mrkev |
200 g | třtinový cukr |
380 ml | rostlinné mléko |
krém | |
4 lžíce | cukr moučka |
2 plechovky | kokosové mléko |
2 kapky | vanilkové aroma |
1 balení | bílé tofu |
na potření | |
1 - | jahodová marmeláda |
autor Jitka Langeová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.