Sváteční pečivo pro váš stůl.
150 g | mrkev |
cukr moučka | |
250 g | ztužený tuk |
vanilkový cukr | |
400 g | hladká mouka |
tuk na vymaštění plechu |
Tuk dobře rozetřeme, přidáme očištěnou a velmi jemně nastrouhanou mrkev, po částech zapracujeme mouku. Dobře vypracované těsto vyválíme na plát silný 5mm a tvořítkem tvaru hřebínku vykrajujeme jednotlivé kousky, které pokladáme na vymaštěný plech.
Pečeme v dobře vyhřáté troubě dorůžova. Ještě teplé hřebínky obalujeme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým cukrem.
autor Vilienka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.