Mrazivý boršč

Osvěžující chuť této polévky vás překvapí.


2.988x
75 min

Postup přípravy

Červenou řepu uvaříme doměkka. Pak ji oloupeme a nakrájíme na proužky. Řepu pak vaříme společně s oloupanou a nakrájenou mrkví v houbovém základu 10 až 15 minut. Listy z řepy propláchneme a nakrájíme na 2 - 3 centimetry dlouhé kousky. Oloupeme rajčata, zelené cibulky a celer. Vše nakrájíme dle chuti a přidáme do polévky. Vaříme dokud všechna zelenina nezměkne. Podáváme teplé a nebo studené se lžící zakysané smetany navrch.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mrazivý boršč

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z ruské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena