Mořský vlk

Pomazánka z uzené makrely chutná namazaná na topince z bílého pečiva s plátkem vajíčka natvrdo.


2.110x
30 min

Ingredience

1 ksjablko
1-2 lžícemajonéza
1 špetkamletý pepř
2 lžičkyplnotučná hořčice
1-2 lžícebílý jogurt
1-2 ksjarní cibulka
1-2 stroužkyčesneku
1 lžícepikantní kečup
2 lžičkysekaný kopr
1 balíčekuzená makrela
0.5 kelímkurostlinné máslo

podle chuti

citronová šťáva

na ozdobu

vejce natvrdo

podle potřeby

bílé pečivo

Postup přípravy

Rozkrájené uzené makrelové filety rozetřeme s rostlinným máslem. Přidáme hořčici, kečup, drobně pokrájenou cibulku, utřený česnek, nahrubo nastrouhané oloupané jablko a trochu pepře. Vmícháme jogurt, majonézu, posekaný kopr a citronovou šťávu. Podle chuti pomazánku osolíme.

Pomazánka "mořský vlk" se po promíchání nechá uležet.

Pomazánku mažeme na topinky z bílého pečiva a zdobíme kolečkem vejce natvrdo, tak chutná mořský vlk nejlépe.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mořský vlk

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena