Mořský vlk

Pomazánka z uzené makrely chutná namazaná na topince z bílého pečiva s plátkem vajíčka natvrdo.


2.110x
30 min

Postup přípravy

Rozkrájené uzené makrelové filety rozetřeme s rostlinným máslem. Přidáme hořčici, kečup, drobně pokrájenou cibulku, utřený česnek, nahrubo nastrouhané oloupané jablko a trochu pepře. Vmícháme jogurt, majonézu, posekaný kopr a citronovou šťávu. Podle chuti pomazánku osolíme.

Pomazánka "mořský vlk" se po promíchání nechá uležet.

Pomazánku mažeme na topinky z bílého pečiva a zdobíme kolečkem vejce natvrdo, tak chutná mořský vlk nejlépe.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mořský vlk

Zpět na recept