Moje brynzáčky

Recept na slané brynzové čtverečky sypané sekanými mandlemi.


5.04x
160 min
1×

Postup přípravy

Na vál prosejeme mouku. Přidáme máslo, brynzu, droždí a smetanu. Těsto zpracujeme, vyválíme asi 3mm silný plát a formičkou vypichujeme čtverečky.

Brynzáčky vyskládáme na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným vejcem, osolíme a sypeme drobně posekanými mandlemi. Čtverečky necháme asi 2 hodiny na plechu kynout. Potom dáme brynzáčky do středně teplé trouby dozlatova upéct.

Moje brynzáčky jen lehce ocukrujeme a můžeme podávat.
user-icon

autor Sch-iška


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Moje brynzáčky

Zpět na recept