Mňam utopenci

Recept na utopence, které jsou prostě bezva.


4.3168x
35 min
16×

Postup přípravy

Svaříme vodu s octem a za varu přidáme cukr, olej, bobkový list, chilli, sůl, pepř a 2 minuty povaříme. Poté nálev necháme vychladnout. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky. Sklenici plníme střídavě oloupanými špekáčky, cibulí, můžeme proložit i feferonkou, paprikou. Jako poslední dáme cibuli. Zalijeme vychladlým nálevem. Mňam utopence necháme uležet v chladu a temnu 5 - 7 dní.


Videorecept: Domácí utopenci s pořádnou dávkou cibule a kysaného zelí


Špekáčky, kysané zelí a cibule - to je základ receptu na nejlepší domácí utopence, které k pivu nemají chybu. Naučte se je podle jednoduchého videonávodu i vy.


Videorecept:



 

user-icon

autor mufinek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mňam utopenci

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.