Mňam utopenci

Recept na utopence, které jsou prostě bezva.


4.3168x
35 min
16×

Postup přípravy

Svaříme vodu s octem a za varu přidáme cukr, olej, bobkový list, chilli, sůl, pepř a 2 minuty povaříme. Poté nálev necháme vychladnout. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky. Sklenici plníme střídavě oloupanými špekáčky, cibulí, můžeme proložit i feferonkou, paprikou. Jako poslední dáme cibuli. Zalijeme vychladlým nálevem. Mňam utopence necháme uležet v chladu a temnu 5 - 7 dní.

Videorecept: Domácí utopenci s pořádnou dávkou cibule a kysaného zelí

Špekáčky, kysané zelí a cibule - to je základ receptu na nejlepší domácí utopence, které k pivu nemají chybu. Naučte se je podle jednoduchého videonávodu i vy.

Videorecept:

 
user-icon

autor mufinek

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mňam utopenci

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena