Utopenci bez cibule

Utopenci bez cibule se sterilovaným zelím. Vyzkoušejte recept na utopence trochu jinak.


5.02x
30 min

Postup přípravy

Špekáčky nakrájíme na kolečka a do čisté lahve prokládáme se sterilovaným zelím. První vrstva zelí, druhá vrstva špekáčků atd. Špekáčky lze samozřejmě nakrájet podle libosti. Nakonec vše zalijeme nálevem ze zelí tak, aby byly suroviny potopené. Utopence bez cibule necháme v ledničce odležet cca 3 dny. Pokud toho děláme víc, není na škodu obsah zavařit. Poznámka: Může se vám stát, že nějaká ingredience pochybí, potom je možno to řešit takto: Pokud pochybí zelí, je možno přidat zavařený okurek. Pokud pochybí nálev, buď dolijeme nálevem z okurek, nebo uděláme sladkokyselý nálev jako na hlávkový salát. Utopence bez cibule podáváme s chlebem. Foto: Pixabay.com
user-icon

autor Tapyrka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Utopenci bez cibule

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena