Mišmaš tety Ivky

Chutná směs surovin dušená v jednom rendlíku.


2.77x
35 min

Ingredience

1 lžičkasůl
0.5 kspórek
1 lžičkakoření gyros
1 lžičkakoření na čínu
2 ksžampiony
1 kskuřecí prsa
1 lžičkamletý pepř
1 lžičkasójová omáčka
0.3 kgvepřová játra
1 lžičkaworcestrová omáčka
1 svazečekcibulová nať z mladé cibulky

podle potřeby

voda
olivový olej

Postup přípravy

Maso a játra nakrájíme na menší kousky. Žampiony a pórek očistíme, společně s natí mladé cibulky nakrájíme na kolečka. Vše vložíme do rendlíku, přidáme olivový olej, zasypeme veškerým kořením, zakápneme worcestrovou a sójovou omáčku. Mišmaš promícháme a asi 20 minut pod poklicí dusíme na malém plameni. Nakonec dochutíme solí a pepřem. Mišmaš tety Ivky podáváme s hranolky, tatarskou omáčkou a kečupem. Kdo chce, přidá si ještě i zeleninový salát.
user-icon

autor IVKA

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Mišmaš tety Ivky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena