Mišmaš omáčka na špagety

Když chcete jinou omáčku než klasickou, vyzkoušejte recept na zeleninovou omáčku s kuřecím a vepřovým masem.


1.85x
60 min

Ingredience

5-8 stroužkůčesnek
1 kscibule
1 kgkuřecí prsa
500 gvepřové maso
100 gsladký kečup
1 sklenicenakládaná paprika
2 kelímkysmetana na vaření
250 gmražená kukuřice
500 gmražené fazole
400 gmražená směs s kukuřicí
1 baleníMaggi nápady zapečené kuře se 4 druhy sýra

podle chuti

sůl
mletý černý pepř
adžika
koření na kuře
grilovací koření s česnekem
grilovací koření bez soli

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme na kostičky a česnek rozmáčkneme nožem a nasekáme. Vepřové a drůbeží maso nakrájíme na kousky.

Cibuli a česnek dáme na olej a společně orestujeme, přidáme maso nejdříve vepřové a potom drůbeží a orestujeme. Dále okořeníme, přidáme zeleninu - mražené fazolové lusky, směs s kukuřicí, mraženou kukuřici a nakládanou papriku. Paprika nemusí být nakládaná, může být i čerstvá.

Zeleninu zalijeme vodou a dusíme doměkka. Na konci ochutíme solí, pepřem, můžeme přidat bujon a přilijeme smetanu na vaření smíchanou se směsí maggi nápady zapečené kuře se 4 druhy sýra, trochu kečupu a můžeme podávat.

Mišmaš omáčku podáváme s uvařenými špagetami.
user-icon

autor kristina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Mišmaš omáčka na špagety

Zpět na recept