Až někdy zavítáte na Mikulovsko, ochutnejte místního králíka. Ale pokud necestujete, připravte si ho klidně sami doma.
2 stroužky | česnek |
4 lžíce | olej |
sůl | |
1 lžíce | máslo |
3 ks | cibule |
1 lžíce | hořčice |
3 ks | mrkev |
2 kuličky | jalovec |
2 listy | bobkový list |
200 ml | bílé víno |
200 ml | zakysaná smetana |
1 lžíce | polohrubá mouka |
4 kuličky | celý černý pepř |
900 g | králičí porce |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.