Medový makovník z remosky

Recept na makovník plný hroznů. Moučník upečený v remosce.


4.513x
45 min
4×

Postup přípravy

Mák smícháme s vlažným mlékem. Přidáme med, skořici, rozpuštěné máslo a vmícháme vejce. Do těsta přisypeme vanilkový cukr a mouku smíchanou s práškem do pečiva a špetkou soli. Těsto důkladně propracujeme a nakonec vmícháme omyté kuličky hroznového vína bez pecek. Remosku vyložíme papírem na pečení a nalijeme do ní těsto. Medový makovník upečeme dozlatova, nakrájíme a podáváme - ke kávě i čaji.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Medový makovník z remosky

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena