Medová žebírka

Recept na marinovaná žebírka do trouby nebo na gril.


5.05x
60 min

Ingredience

sůl
8 lžicmed
2 lžíceolivový olej
2 lžícesójová omáčka
8 lžiclimetková šťáva
15-20 ksvepřová žebírka
4 lžíceworcesterská omáčka

Postup přípravy

V míse smícháme všechny ingredience na marinádu. Vložíme do ní žebírka a důkladně promícháme. Neuzená žebírka necháme uležet přes noc, minimálně však 4 hodiny. Marinovaná žebírka dáme do pečícího sáčku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 45 minut. Pak je vyjmeme ze sáčku a dalších 10 minut vypečeme kůrčičku. Medová žebírka lze připravit i na zahradním grilu. Medová žebírka podáváme s čerstvým pečivem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Medová žebírka

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena