Medailonky s ananasem a ementálem

Skvělá slavnostní večeře. Jakýkoliv slavnostní stůl tímto jídlem nikdy nezkazíte. Zapékané


3.0316x
30 min

Postup přípravy

Z panenky nakrájíme plátky, které z obou stran lehce naklepeme, osolíme a poprášíme pepřem.

Na pánvi rozehřejeme olej s trochou másla a panenky po obou stranách krátce opečeme.

Plátky masa z pánve ihned vyjmeme a obložíme scezenými plátky ananasu. Ananas ještě překryjeme plátkem šunky a zasypeme strouhaným ementálem. Vložíme do pekáče a v předehřáté troubě grilujeme dozlatova.

Příloha k tomuto pokrmu by měla být především z brambor. Nesmí chybět zeleninová obloha.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Medailonky s ananasem a ementálem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká