Masitá haše

Vařili nám ji ve školní jídelně, možná si ji někdo rád udělá.


3.0169x
30 min

Postup přípravy

Hovězí a vepřové maso omyjeme a uvaříme je téměř doměkka.

Housky nakrájíme na kousky a namočíme ve vývaru z masa. Namočené housky spolu s hovězím i vepřovým masem umeleme.

Cibuli oloupeme, nakrájíme na jemno a na oleji ji zpěníme. Přidáme mouku a osmažíme. Pak základ zalijeme vývarem z masa, rozšleháme omáčku vaříme do zhoustnutí. Přidáme mleté maso a žemle, vejce a utřený česnek.

Haši už jen krátce povaříme. Vhodnou přílohou k masité kaši jsou brambory a zeleninové saláty.
user-icon

autor Malina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masitá haše

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.