Recept na hašé z libového hovězího masa s jáhlami. Pokrm podáváme v klidovém období při onemocnění slinivky břišní. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.
60 | jáhly |
1 ks | cibule |
250 g | vařené hovězí |
podle potřeby | |
---|---|
2-3 lžíce | olej |
vývar | |
1 hrst | čerstvá petrželka |
podle chuti | |
granulovaný česnek | |
1 lžíce | koření Horalka |
celý černý pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena