Masové hašé

Na tento recept budeme potřebovat vařené hovězí maso a čerstvé bylinky.


3.06x

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Čerstvé bylinky nasekáme. Maso si předem uvaříme doměkka, scedíme a umeleme.

Na másle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a připravíme světlou jíšku. Osolíme ji, opepříme a vmícháme bylinky. Směs zalijeme mlékem, důkladně rozmícháme a přidáme jemně mleté hovězí. Masové hašé povaříme do doby, dokud se tekutina téměř nevyvaří.

Masové hašé podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem jako hlavní chod.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové hašé

Zpět na recept