Masové hašé

Na tento recept budeme potřebovat vařené hovězí maso a čerstvé bylinky.


3.06x

Ingredience

2 stroužkyčesnek
3 lžícemáslo
150 mlmléko
1 kscibule
400 gvařené hovězí maso

podle chuti

sůl
mletý pepř
čerstvé bylinky

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Čerstvé bylinky nasekáme. Maso si předem uvaříme doměkka, scedíme a umeleme.

Na másle zpěníme cibuli, zasypeme moukou a připravíme světlou jíšku. Osolíme ji, opepříme a vmícháme bylinky. Směs zalijeme mlékem, důkladně rozmícháme a přidáme jemně mleté hovězí. Masové hašé povaříme do doby, dokud se tekutina téměř nevyvaří.

Masové hašé podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem jako hlavní chod.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Masové hašé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena