Marinované rošťácké kotlety

Snadný recept na marinované maso smažené na pánvi.


5.02x
35 min

Ingredience

4 ksvepřová kotleta

marináda

4 stroužkyčesnek
1 lžičkasůl
2 ksvejce
1 lžícesolamyl
1 lžícemaggi
1 lžíceplnotučná hořčice
1 lžičkamletý černý pepř
1 lžíceworchesterová omáčka

Postup přípravy

Marinádu si připravíme smícháním vejce, solamylu, maggi, worchesteru, mletého černého pepře, plnotučné hořčice, soli a rozetřeného česneku.

Kotlety vykostíme, naklepeme a trošku nařízneme, aby se maso při smažení nekroutilo. Potom kotlety vložíme do připravené marinády a necháme 24 hodin odležet v chladu. K přípravě můžeme použít i maso kuřecí, to nepotřebuje tak dlouhou dobu marinovaní.

Druhý den naložené maso usmažíme na pánvi.

Marinované rošťácké kotlety můžeme podávat s brambory, bramborovou kaší, hranolky nebo rýží.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinované rošťácké kotlety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká