Vaření.czReceptyMarinovaná ryba s římským kmínem

Marinovaná ryba s římským kmínem

Další z mnoha receptů marocké kuchyně. Pikantně marinovaná ryba.


3.0131x
90 min

Ingredience

sůl
1 kgrajče
4 ksmořský okoun

marináda

3 stroužkyčesnek
2 snítkykoriandr
2 ksšalotka
3 lžíceolivový olej
3 lžičkycitronová šťáva
1 lžičkamletý římský kmín
mletý černý pepř
1 kschilli paprička

Postup přípravy

Ryby očistíme, omyjeme a osušíme. Česnek se šalotkou nasekáme, chilli papričku očistíme, omyjeme a jemně pokrájíme. Ze šalotky, česneku, citronové šťávy, chilli papričky, římského kmínu a oleje vyšleháme marinádu. Koriandr omyjeme, osušíme, kousek odložíme na ozdobu. Ze zbytku otrháme lístky a vmícháme do marinády. Ryby ze strany třikrát zešikma nařízneme, přelijeme marinádou a necháme asi hodinu táhnout. Rajčata spaříme vroucí vodou, oloupeme, zbavíme semínek a pokrájíme na drobno. Ryby s marinádou přikryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut na 200°C. Potom alobal sundáme, přidáme rajčata a dopékáme 10 minut. Nakonec marinovanou rybu s římským kmínem osolíme, opepříme a podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Marinovaná ryba s římským kmínem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena