Marináda na vepřové maso

Jednoduše připravená marináda s pivem na vepřové maso. Doporučuji marinovat alespoň 6 hodin před grilováním! Vyzkoušejte výborný recept!


4.431x
0
1×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 kscibule
1 větvičkarozmarýn
0.5 kscitron
1.5 sklenkypivo
0.5 sklenkyolivový olej
5 špetekmletý pepř

Postup přípravy

Střední cibuli s česnekem oloupeme. Do vhodné nádobky natrháme snítku rozmarýnu, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli s česnekem. Přilijeme šťávu z citronu, olivový olej, pivo a čerstvě mletý pepř. Sůl vynecháme. Suroviny na marinádu promícháme a vložíme plátky vepřového masa. Nádobku uzavřeme a necháme marinovat 6 hodin s občasným obracením. Marináda na vepřové maso je ideální na grilování.
user-icon

autor Samman


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marináda na vepřové maso

Zpět na recept
Druh jídla
Marinády
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena