Maminčina velikonoční nádivka

Klasický recept na velikonoční nádivku, kterou pečeme samotnou. Nádivku můžeme použít i jako náplň.


3.925x
45 min

Postup přípravy

Rohlíky nakrájíme na kostičky (konce nedávám), nalijeme na ně mléko se žloutky a necháme vsáknout. Případně můžeme přidat podle potřeby studený vývar z uzeného. Mezitím maso nakrájíme také na malé kostičky. Petrželku nasekáme nadrobno. Z bílků ušleháme sníh.

Do vlhkého pečiva přidáme maso, sůl, pepř a nasekanou petrželku. Nakonec přidáme sníh z bílků a důkladně promícháme.

Nádivku pečeme asi 20 - 25 minut v máslem vymazaném pekáčku v troubě předehřáté na 175 °C.

Maminčinu velikonoční nádivku podáváme jako hlavní chod například s brambory.
user-icon

autor Conny


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Maminčina velikonoční nádivka

Zpět na recept